1 milion de TINERI ROMÂNI afectați! Vezi ce se întâmplă cu obligațiile lor militare! Verifica LISTA. S-ar putea să te numeri printre ei

0
1016

Ministerul Apararii a luat decizia de a-i ierta de la plata pe cei care au interpretat gresit legea recrutarii si nu s-au prezentat in termen pentru a fi luati in evidenta. Chiar daca nu mai trebuie sa satisfaca stagiul militar, toti ar fi trebuit sa treaca pe la centrele de recrutare teritoriale pentru luarea in evidenta, conform legislatie. Lucru care nu s-a intamplat pentru ca nu a stiut nimeni, nimic. Conform aceleiasi legi, cei care nu se prezinta la centrele de incorporare risca amenzi de pana la 300 de lei.

Conform datelor oficiale, din 2007 pana acum au implinit varsat de 18 ani aproxiamtiv 1.272.000 de barbati. Ministerul Apararii a transmis ca datele sunt corecte si ca se vor lua masuri de modificare a legislatiei pentru ca recrutii care au gresit sa poata fi iertati de amenda.

loading...

In urma articolului “Peste un milion de romani risca amenzi de 300 de lei fiecare, din cauza recrutarii”, publicat de ziarul Libertatea, Ministerul Apararii a luat decizia de a-i ierta de la plata pe cei care au interpretat gresit legea recrutarii.

Conform datelor oficiale, din 2007 pana acum au implinit varsat de 18 ani aproxiamtiv 1.272.000 de barbati. Chiar daca nu mai trebuie sa satisfaca stagiul militar, toti ar fi trebuit sa treaca pe la centrele de recrutare teritoriale pentru luarea in evidenta, conform legislatie. Lucru care nu s-a intamplat pentru ca nu a stiut nimeni, nimic. Conform aceleiasi legi, cei care nu se prezinta la centrele de incorporare risca amenzi de pana la 300 de lei.

Sursa: www.caplimpede.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here