Adevărații CRIMINALI poartă HALATE ALBE! O bătrână a murit după ce a așteptat 26 de ore internarea la Spitalul Județean Constanța. CAZUL CARE A REVOLTAT ROMÂNIA!

0
7378

O bătrână a murit după ce a așteptat 26 de ore internarea la Spitalul Județean Constanța. Fiica femeii susține că a stat ore în șir pe holurile unității medicale pentru ca mama ei, în vârstă de 87 de ani, să fie consultată de un medic. Neglijată, pensionara s-a stins.

Calvarul a început, pentru Luiza Rosentzweig, o femeie din Constanța, după ce a ajuns, marți dimineața, împreună cu mama ei, o pensionară, în vârstă de 87 de ani, la Spitalul Județean Constanța. Acolo, femeia susține că a așteptat ore bune pe holurile spitalului pentru ca medicii să-i îngrijească mama pe care au lăsat-o să zacă pe o targă veche, scrie Replica.

loading...

“De la ora 1 dimineața și până la orele 19.39 ne aflăm la Urgență!! Fără să rezolve situația, au uitat să facă tomograf și astfel a trebuit să mai stăm încă 6 ore în plus! Am solicitat o salvare pentru transfer la Spitalul de Boli Infecțioase. Răspuns «nu avem salvări»”, a scris Luiza Rosentzweig.

Revoltată, femeia susține că a fost apostrofată de asistente, iar agenții de pază ai spitalului au început să devină agresivi, după ce a filmat cu telefonul mobil modul în care este tratată bătrâna. După ce a fost plimbată între spitale și a așteptat ore bune pe hol, pensionara a murit.

Sursa: http://cyd.ro/o-batrana-a-murit-dupa-ce-a-asteptat-26-de-ore-internarea-la-spitalul-judetean-constanta/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here