Cele mai IMPORTANTE PATRU LUCRURI pe care trebuie să NU le FACI ÎNAINTE și DUPĂ partida de AMOR! MARE ATENȚIE la punctul 4!

0
59790

1 – Nu sări din pat să foloseşti toaleta:

Este posibil să fi auzit că ar trebui să mergi la toaletă imediat după sex pentru a evita o infecţie a tractului urinar. Mergi la toaletă doar dacă este necesar, nu te forţa, spune Jennifer Bump, medic ginecolog la Colegiul de Medicină Baylor din Houston, SUA. În loc să fugi spre toaletă, stai în pat lângă partener şi bucuraţi-vă unul de compania celuilalt.

2 – Nu săriţi peste preludiu:

Preludiul este, poate, cea mai importantă parte a unei partide de amor. Aşadar, este important să-i acordaţi atenţia cuvenită şi să începeţi partida de sex cu mângâieri şi atingeri fierbinţi, nu să treceţi direct la acţiune. Partida va fi mult mai profundă, iar plăcerea mult mai intensă.

loading...

3 – Nu faceţi abuz de alcool:

Un pahar cu vin este perfect pentru a vă relaxa, astfel încât să vă bucuraţi de o noapte pasională. Aveţi grijă însă să nu faceţi abuz de alcool, pentru că poate să vă ruineze partida de amor. Bărbaţilor le va fi mai greu să ejaculeze, în timp ce, la femei, este mai dificil să ajungă la orgasm.

4 – Nu luaţi o masă copioasă:

Dacă îţi propui să ai o noapte fierbinte cu partenerul tău, ai grijă ce serviţi la cină. Există alimente precum cele bogate în fibre, dar şi cele care produc gaze la stomac pe care trebuie să le eviţi la cină, astfel încât să nu apară senzația de balonare.

Sursa: http://sanatatea.ro/4-lucruri-pe-care-sa-nu-le-faci-inainte-sau-dupa-partida-de-dragoste-vezi-aici-este-foarte-important/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here