Cum sa-ti dai seama daca o satisfaci in pat. FII ATENT la semnele astea!

0
109
loading...

Nimeni nu poate nega, in pat, mai mult decat oriunde, avem nevoie de incurajarea partenerului. Potrivit studiilor in domeniu, reprezentantii sexului masculin sunt mult mai preocupati de acest aspect al vietii intime decat partenerele lor. Prin urmare, constientizarea si „traducerea” sunetelor pe care ea le scoate in pat te pot ajuta sa intelegi daca are sau nu orgasm.

Nu crede tot ce auzi! Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos se manifesta zgomotos in pat. Cand o auzi ca-si exprima mai mult decat generos satisfactia sexuala pe care i-o oferi fii mai precaut! Unele fete stiu foarte bine sa-si joace rolul in pat si obisnuiesc sa simuleze orgasmul asa cum au invatat de la actritele porno. Prin urmare, nu te lasa inselat atunci cand o auzi tipand de placere. Tacerea, semn de placere Daca ea tace, nu intrain panica! Mai degraba decat urletele asurzitoare acesta este un semnal ca ea se apropie incet, dar sigur, de un orgasm. Atunci cand iubita ta amuteste inseamna ca pur si simplu se concentreaza asupra punctului maxim de placere pe care urmeaza sa-l atinga. Poti sa fii convins ca, daca nu ii place cum e atinsa, ea isi va exprima nemultumirea. Fie isi va modifica pozitia sau ritmul, fie iti va spune autoritar „Nu te opri!”, aceasta propozitie pe care femeile o rostesc frecvent in pat inseamna, de fapt, sa nu schimbi nimic din ceea ce se intampla in acel moment. Orice modificare ar putea fi „fatala”. Soaptele tandre Cand incepe sa-ti sopteasca lucruri tandre in pat acesta poate fi, dupa caz, un semn bun sau dimpotriva. Daca nu aveai in vedere o relatie serioasa cu ea mai bine iesi din acea relatie cat de repede poti. Cand ele incearca sa lege o conversatie intima intre cearsafuri inseamna ca au sentimente profunde pentru partenerii pe care ii vad mai mult decat ca pe un „obiect al placerii”. Rade, dar nu e rasul ei Cand ea incepe sa rada isteric poate insemna doua lucruri: fie organul tau este enorm, fie, dimpotriva, nu este pe masura asteptarilor. De obicei, accesele de ras intervin in primele partide de sex, in perioada de acomodare dintre parteneri. Intrucat ea nu stie cum sa-si ascunda surpriza pentru ce a gasit in pantaloni, singura cale de a reactiona este acest ras copilaresc, ca si cand acum ar fi vazut pentru prima data in viata ei un organ sexual masculin in actiune.
Sursa: http://www.cancan.ro/life-style/sex/cum-sa-ti-dai-seama-daca-o-satisfaci-in-pat-limbajul-ascuns-al-sexului-230896.html
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here