DAN SOVA: Bă, pe mine mă doare în c*r de viitorul ţării ăsteia de c***t, eu îmi fac în trei ani 8 milioane de euro şi vă spun pa!

0
433

dan_sova_dna

Pentru una dintre cele mai penibile fiinţe care s-a abătut asupra existenţei noastre cotidiene, acest Mr. Muc, zis şi Piticul Penal, vin vremuri grele.
Karma care îl făcea să se laude flegmatic faţă de apropiaţi: Bă, pe mine mă doare în c..r de viitorul ţării ăsteia de că…t, eu îmi fac în trei ani 8 milioane( n.r. de euro) şi vă spun pa!, l-a cam părăsit.

Dat afară din funcţia de ministru, apoi din cea de purtător de cuvânt şi, în sfârşit, chiar şi din partid, mica obrăznicătură Dan Şova a fugit la Londra. Un pic schelălăind. Pentru că după ce a rămas fără protecţie şi-a cam luat vreo patru-cinci şuturi în funduleţ.

loading...

vonurile spun că n-ar mai vrea să se întoarcă. Dar procurorii DNA au luat deja act de intenţia sa. Aşa că îl vor lăsa să-şi lingă rănile, de sărbători, lângă Vasilica, apoi îl vor chema înapoi. După percheziţiile de vineri, au multe să-şi spună.

Apropo, porecla de Mr. Muc i-a fost pusă de Zgonea. Dovadă că şi imbecilii au umor, câteodată…

SURSA: http://www.nationalisti.ro/2015/01/dan-sova-ba-pe-mine-ma-doare-cur-de-viitorul-tarii-asteia-de-cacat-eu-imi-fac-trei-ani-8-milioane-de-euro-si-va-spun-pa-2/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here