Dezvaluiri despre Masonerie. NU CITI. SOCANT!

0
8302

Da, sunt mason.

Dar atentie, nu in loja 3 pentru ca asta e rezervata permanent de un doctor de la Institutul Inimii, ci in Marele Orient Occidental de Sud-Vest, din Cluj asa cum banuiti unii, Loja pe nume Hiram333 din Obedienta Nesupunere si Libertate, Manastur, bloc 14A scara 5 etaj 3, garsoniera 46. Nu sunati. Bateti discret de trei ori tare si de doua ori incet, dupa care faceti taramtamtam-tamtam-tamtamtam cu unghia degetului mare de la mana dreapta pe tablia usii.

Ei bine, detalii despre localizarea acestei loje si modul de acces nu va pot da. Se stie, lojele noastre sunt secrete. Nu insistati.

Membrii acestei loji sunt fireste secreti.

Han Solo, grad 33, mare maestru, insusi mi-a spus sa nu deconspir nici un membru al acestei loje si la indemnul colegei fedora_dlc, ma conformez ca o calfa cuminte ce ma aflu si nu va dau nici un detaliu despre nimic, nici macar despre numarul de 175 masoni care frecventeaza aceasta loja.

Loja are in total cateva sute de membri, dar nu primim clone in sedinta. Ele trimit in scris, prin registered mail, in format A4 orice propunere, plangere si o data pe luna o scrisoare de preamarire marelui maestru Teo.Andrei. Luminata fie viata Sa, precum intelepciunea Lui ne-a luminat, adesea, e-vietile.

Sigla noastra este cunoscuta. Toata lumea o stie.

Pana aici nici un secret…. buuunnn… pai ce e socant ma veti intreba?

URMEAZA! STATI PE APROAPE SI CITITI PANA LA CAPAT

loading...

Loja noastra se ocupa ca orice loja antica si acceptata de:

-binefaceri
-trolling in ziarele cele mai proaste din erepublik
-bani, facem bani
-bem, mergem la striptease cu banii obtinuti
-binefaceri
-faceri de bine
-PTO-uri, worldwide
-Congrese
-unitati militare
-binefaceri si fapte bune
-cresterea iepurilor de carne si lapte
-vanzarea lor in targuri si oboare in mod organizat
-iluminat public
-binefaceri
-bani. facem bani.

In plus, ne ocupam sa tinem mintea lui Brouvi in alerta, dat fiind ca stim cu totii ca va fi presedinte al eRomaniei si nu putem accepta ca acesta sa castige fara sa il obligam sa gandeasca gobal si profund macar 2-3 minute pe zi. Stim, e o sarcina dificila… dar uitati-va, se vede in presa, omul a inceput sa gandeasca!

Stiu ca in urma acestui articol voi fi fie promovat fie exclus din loja.
Daca va fi sa fiu exclus, macar sa foloseasca usa de catre foaier si sa nu ma scoata peste balustrada, ca sunt vreo 5 metri pana jos.

Acum, la final, partea socanta:

Pentru 1000 de gold va pot rezolva accesul in Loja. In care doriti, in afara de cea din dreapta catre scena unde sta amanta directorului artistic.

Pentru 500 de gold va pot face rost de un avatar convingator si o legitimatie falsa precum si de un codice cu expresii si limbaj secret, ca sa puteti macar parea masoni (si aparentele sunt totul in acest joc, nu?)

Pentru 100 de gold va dau aceleasi lucruri ca si pentru 500, dar pe hartie de slaba calitate si nelegate in piele.

Pentru 10 gold va adaug in lista de prieteni, unde sunt multi masoni, astfel beneficiind de de o companie selecta si de referinte si argumente daca vrun fraier nu va crede ca sunteti masoni antici, vechi, acceptati si asa mai departe.

Oferta e limitata. Donatiile sa fie discrete si sa nu se vada in eRepublik pentru a ramane veridic totul, asa ca utilizati un curs de 10:1 (1 gold = 10 RON) si virati catre IBAN RO68VBRT5678NH9876653467, deschis la Banca Masonica.

SURSA: https://www.erepublik.com/ez/article/dezvaluiri-despre-masonerie-nu-citi-socant–1622810/1/20

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here