El este BĂRBATUL DIN VASLUI care a refuzat o casa de la Gigi BECALI: ”„Da pan’ la casă, nu dai mata’…’’Continuarea L-A SCOS DIN SĂRITE PE LATIFUNDIAR!

0
9186

Viorel Garoafă este un bărbat din Vaslui care se confruntă cu probleme financiare, locuind într-o cocioabă improvizată împreună cu soția și copiii săi.

Acest caz social a fost semnalat de săteni, iar într-o vizită scurtă în Vaslui, Gigi Becali și-a luat angajamentul că va oferi familiei bărbatului un acoperiș deasupra capului.

Mai precis, latifundiarul s-a oferit să  construiască o casă acestei familii, asigurându-le toate condițiile unui trai decent.

Bunele intenții ale lui Gigi Becali s-au lovit de un refuz categoric din partea bărbatului.  Viorel Garoafă nu s-a arătat dispus să accepte ajutorul, pretextând că își crește copiii în condiții bune.

loading...

Noi suntem sărăci, dar eu ţin la copiii mei. Au venit de pe la Protecţia Copilului, dar eu nu-mi dau copiii. Am eu grijă de ei, au haine, au mâncare, chiar dacă nu avem o casă cum trebuie. De băut, beau aşa… de pleaşcă, de pe la alţii. Pe copii mai bine îi omor cu mâna mea decât să-i dau la alţii să-i crească. Eu le dau tot ce trebuie

Și mai scandalos de atât este faptul că bărbatul i-a cerut lui Gigi Becali o sticlă de vin:

„Da pan’ la casă, nu dai mata o sticlă de vin”.

Când a auzit asta, Gigi Becali a plecat fulger de acolo, fără să mai privească înapoi, ne informează Cancan.ro.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here