Gașca de adolescenți au răpit și au torturat un bărbat cu nevoi speciale și au transmis totul pe Facebook, imaginile au îngrozit întreaga planetă, uite ce i-au putut face acestui om

0
2799

Poliția a arestat 4 oameni după ce un om a fost ținut ostatic de către o gașscă de adolescenți, printre care se numărau și două fete. Imaginile cu victima fiind torturată au fost transmise live pe Facebook.

În clip apar patru oameni de culoare ținând cu forța pe un bărbat, poliția a declarat că acesta avea anumite dizabilități și că a fost spitalizat în urma chinului pe care l-a trăit.

Gașca se pare că a fost formată din doi băieți și două fete, toți având vârsta de 18 ani, aceștia au intrat în custodia poliției din Chicago miercuri.

Clipul de 30 de minute a fost publicat Live de către Brittany Herring, dar a fost apoi șters de pe pagina acesteia.

loading...

Bărbatul poate fi văzut cu brațele legate și gura acoperită de bandă adezivă, primind pumni și picioare în timp ce este ras pe cap până când scalpul începe să îi sângereze. Totodată, victimei i-au fost tăiate hainele și i s-a pus scrum de țigară peste rana pe care o avea pe cap.

Sursa: http://stiri.rol.ro/gasca-de-adolescenti-au-rapit-si-au-torturat-un-barbat-cu-nevoi-speciale-si-au-transmis-totul-pe-facebook-imaginile-au-ingrozit-intreaga-planeta-uite-ce-i-au-putut-face-acestui-om/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here