Prodanca şi Reghe, ACCIDENT TERIBIL! Ana Maria a ADORMIT LA VOLAN!

0
24216
Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf, sotul ei, au fost implicati intr-un grav accident rutier, dar au scapat cu viata printr-o minune.

Masina, in care se aflau si cei doi copii, a intrat pe contrasens, s-a lovit de un parapet si a ajuns pe calea ferata dupa ce a “zburat” 350 de metri. Ana Maria Prodan spune ca a adormit la volan, si ca accidentul a avut loc la zece kilometri de Bistrita.

“Ne intorceam de la manastirea Tihuta si stiu ca m-am trezit pe o linie de tren. Am atipit o fractiune de secunda, mai aveam 10 km pana sa ajung la Bistrita. Nu stiu nimic mai mult. Nu stiu cum s-a intamplat”, a spus sotia lui Laurentiu Reghecampf despre accidentul din 2010, potrivit cancan.ro.

loading...

“Cred ca m-am nascut a doua oara. Am avut zile. Era ora patru dupa-amiza, soare frumos, toata lumea a adormit in masina”, mai declara sotia antrenorului de la Steaua Bucuresti.

sursa: http://turism.bzi.ro/momente-de-panica-iata-ce-a-patit-o-vedeta-din-tara-in-timp-ce-se-intorcea-dintr-o-minivacanta-57692?utm_source=BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here