SECRETUL ASCUNS al lui Liviu DRAGNEA. Cine este creierul PROGRAMULUI DE GUVERNARE PSD?Biroul său din Kiseleff este „TOP SECRET”!

0
2691

Da, fostul ministru al Finanțelor din ultimul Guvern Ponta, Darius Vâlcov, este omul din umbră care a coordonat, la ordinul lui Liviu Dragnea, Programul de Guvernare cu care PSD a defilat în campania câștigătoare din 11 decembrie. Biroul său din Kiseleff este și acum „top secret”! Autor al celei mai revoluționare și apreciate modificări a Codului Fiscal din ultimii 20 de ani, Vâlcov a fost nevoit să demisioneze din Guvern în urma acuzațiilor de corupție. Caz rar, Vâlcov a demisionat imediat și din calitatea de senator pentru a se pune la dispoziția procurorilor DNA. 

Președintele PSD Liviu Dragnea are o încredere totală în Vâlcov. În 2014, Vâlcov a fost unul dintre puținii privilegiați care au fost invitați de Dragnea în concediu în Brazilia. Tot în 2014, la alegerile prezidențiale, Dragnea a împărțit cu Vâlcov responsabilitatea coordonării campaniei lui Victor Ponta.

loading...

Articol preluat integral de pe portalul: www.comisarul.ro

(http://www.comisarul.ro/articol/el-este-creierul-din-spatele-programului-de-guvern_864464.htm)

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here