UNGURI BĂTUȚI de ROMÂNI la PUNCTUL DE TRECERE al FRONTIEREI! ”Nu vă bateți voi joc de noi și de țara noastră!” Vezi ce i-a PROVOCAT atât de tare pe românii noștri!

0
95839

În acest context foarte neplăcut, s-a mai înregistrat un incident între patru români și trei unguri. Cu nervii întinși la maximum, unul dintre români le-ar fi cerut socoteală persoanelor care se ocupau de controlul documentelor. Și cum conflictul rasial dintre unguri și români este în stare latentă, a început scandalul. Câșiva unguri, care se ocupau cu paza, au intervenit amenințându-l pe român și evident, jignind România. Românul și-a chemat ajutoarele și a avut loc o încăierare, din care ungurii au ieșit destul de șifonați. ”Nu vă bateți voi joc de noi și de țara noastră!” le-au strigat românii, furioși de gesturile lipsite de scrupule ale maghiarilor. Poliția de Frontieră a intervenit destul de târziu, ungurii simțind pe pielea lor bătaia românească.

loading...

Sursa: http://www.nationalisti.ro/2015/12/si-au-luat-o-din-nou-unguri-batuti-de-un-grup-de-romani-chiar-la-punctul-de-trecere-a-frontierei-nu-va-bateti-voi-joc-de-noi-si-de-tara-noastra-vezi-de-ce-au-reactionat-asa-romani/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here